طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه با بافت بیسکوییتی
بیا تا بهت بگم رول دارچینی بافت بیسکوییتی و بسیار دلچسبی داره.
مخصوصا اگر با یک فنجان چای دارچین میل بشه
شما هم مثل من چای دارچین دوست دارید؟
مواد لازم:
آرد ۱۸۰ گرم
آرد ذرت ۱۵ گرم
کره ۹۰ گرم
تخم مرغ کوچک یک عدد
وانیل یک دوم ق چ
شکر ۷۵ گرم
دارچین یک چهارم ق چ
مواد فیلینگ:
دارچین یک ق چ
شکر ۳۰ گرم
کره ۲۰ گرم
مواد آیسینگی
پودر قند ۴ ق غ
وانیل یک دوم ق چ
آب مقداری در حد روان شدن آیسینگ
طرز تهیه:
کره و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و آرد ذرت و دارچین را بعد از الک کردن به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید.
برای فیلینگ کره را حرارت داده تا آب شود شکر و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید.
بعد از یک ربع ، خمیر را باز کنید و روی آن فیلینگ بزنید و رول کنید.
رول ها را برش زده و سی دقیقه در یخچال بگذارید.
رول ها را با فاصله در سینی قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم شده به مدت ۱۲_۱۴ دقیقه بپزید.
برای مواد آیسینگی پودر قند و وانیل را مخلوط کنید، کم کم آب اضافه کنید تا روان شود.
بعد از پخت بیسکوییت ها، روی آن بریزید.
بیسکوییت ها تا پنج روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.