کیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک نارگیلی مجلسی با بافت و طعم عالی

 

کیک نارگیلی یکی از کیک های عصرانه بسیار خوش طعم و پرطرفدار می باشد.

 

مواد لازم:

آرد ۲۸۵ گرم
پودر نارگیل ۷۱ گرم
بیکینگ پودر دو ق چ
کره ۱۱۳ گرم

شکر ۲۲۴گرم
تخم مرغ سه عدد
شیر ۱۸۰ گرم
وانیل مایع یک ق چ

آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید.

کره و شکر و وانیل رو حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ بشه.

تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.

در مرحله بعد شیر و مواد آردی و پودر نارگیل رو اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.

مایه کیک رو در قالب ۲۷×۱۰ ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن