کیککیک پزیکیک عصرانهکیک کافی شاپی
طرز تهیه کیک نارگیلی مجلسی با بافت و طعم عالی
کیک نارگیلی یکی از کیک های عصرانه بسیار خوش طعم و پرطرفدار می باشد.
مواد لازم:
آرد ۲۸۵ گرم
پودر نارگیل ۷۱ گرم
بیکینگ پودر دو ق چ
کره ۱۱۳ گرم
شکر ۲۲۴گرم
تخم مرغ سه عدد
شیر ۱۸۰ گرم
وانیل مایع یک ق چ
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید.
کره و شکر و وانیل رو حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ بشه.
تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.
در مرحله بعد شیر و مواد آردی و پودر نارگیل رو اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.
مایه کیک رو در قالب ۲۷×۱۰ ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزید.