نان صبحانهنان ها
طرز تهیه رول دارچینی عالی با لایه استروسل و بافتی بینظیر+ نان دارچینی
این دستور بهترین دستور رول دارچین و استروسل است.
مواد لازم برای خمیر:
مخمر خشک فعال 1/4 2 قاشق چایخوری
آب ولرم 1 پیمانه
چایخوری شکر 1/2 قاشق چای خوری
کره بدون نمک، در دمای اتاق3 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
آب داغ 1 پیمانه
آرد 1/2 4 پیمانه (اگر خمیر چسبناک باشد، ممکن است به ½ پیمانه بیشتر نیاز داشته باشد.)
تخم مرغ بزرگ، زده شده یک عدد
نمک 1/2 1 قاشق چایخوری
برای استروسل:
آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 1فنجان
نمک 3/4 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب شده2 قاشق غذاخوری
کره بدون نمک، ذوب شده3/4 فنجان
برای فیلینگ:
کره، نرم شده 4 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای روشن 1/2 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
برای آیسینگ:
کره، نرم شده 2 قاشق غذاخوری
پودر قند 2 پیمانه
شیر 3 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل خالص 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: