آموزش کیککاپ کیککیککیک پزیکیک ترکیه ایکیک عصرانهکیک کافی شاپی
طرز تهیه کیک نشاسته ذرت، آموزش کیک نشاسته ذرت
این کیک بافت و طعم خوبی دارد.
می توانید این کیک را بدون نشاسته درست کنید اما بافت آن تغییر میکند.
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۲۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ق چ
نمک یک پنس
روغن مایع ۷۵ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
زست لیمو یا وانیل یک ق چ
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخممرغ را جدا کنید.
سفیده را با همزن بزنید تا پف کند، صد گرم شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا از کاسه نریزد.
سفیده رو توی یخچال بزارید.
آرد و صد گرم شکر و نمک و بیکینگ پودر و زست لیمو رو مخلوط کنید.
زرده ها و شیر و روغن رو داخل مواد خشک بریزید و یک دقیقه هم بزنید.
در انتها سفیده تخم مرغ رواضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مایه را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدید.