طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ با پف و طعم عالی
شده یه چیزی درست کنید و سفیده هاتون زیاد بیاد؟
هر وقت نمیدونستید با سفیده های تخم مرغ چیکار کنید تند و فرز این کیکو درست کن.
من عاشق این شدم که دورش ترد شد و نونش نرم. بافتش رو ببینید. با بریلو و کارامل هم تزیین کنید.
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ 100گرم
شکر یک پیمانه
روغن ۲/۳پیمانه
شیر یا ماست با کمی گلاب ۲/۳پیمانه
بیکینگ پودر 2ق چ
وانیل نصف ق چ
آرد ۳۰۰ گرم
کنجد برای تزیین
طرز تهیه
سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.
شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید، بعد وانیل را اضافه کنید.
توی این مرحله روغن مایع رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، شیر و گلاب رو هم اضافه کنید و کمی هم بزنید.
در نهایت آرد و بیکینگ پودر که سه بار الک شده را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب را چرب و آرد پاشی کنید یا از روغن جدا کننده استفاده کنید و کنجد بپاشید .
مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.