آموزش دسرمجلسیدسرشیرینی ماه رمضان

طرز تهیه پودینگ شیر لبنانی

این پودینگ شیر لبنانی با محلبی بسیار آسان و سریع درست می شود! تنها با 4 ماده و 15 دقیقه زمان، می توانید یک خوراکی شیرین درست کنید!

با آجیل خرد شده مورد علاقه خود تزیین کنید و آن را برای دسر، صبحانه یا میان وعده سرو کنید!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

شیر 4 پیمانه
نشاسته ذرت 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
 گلاب 1 قاشق چایخوری – اختیاری

پسته خرد شده برای تزیین – اختیاری

در یک قابلمه متوسط نچسب، روی حرارت متوسط، شیر ، نشاسته ذرت و شکر را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا حل شود.
مخلوط را به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا مخلوط به کف قابلمه نچسبد.
حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مخلوط غلیظ شود بپزید و مرتب هم بزنید.
از روی حرارت بردارید، با گلاب مخلوط کنید.
بلافاصله مخلوط را به کاسه های سرو منتقل کنید.
قبل از سرو اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
قبل از سرو با پسته خرد شده تزیین کنید و نوش جان!

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن