کوکی مغزدارکوکی ها

طرز تهیه کوکی نیویورکی اصلی کوکی آمریکایی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه|کوکی کافی شاپی

دستور فوق العاده عالی و بی نقص و کاملترین دستور کوکی آمریکایی را می توانید در این پست ببینید.

کوکی نیویورکی بسیار خوش طعمه و پر از شکلات چیپسیه

مواد لازم:

کره ۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۷۵ گرم
شکر سفید ۷۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک ق چ
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
نمک نصف ق چ
شکلات چیپسی ۳۰۰ گرم ( ۱۵۰ گرم تلخ، ۱۵۰ گرم شیری یا سفید)

کره و شکرها را هم بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را الک کرده و اضافه کنید.

در انتها شکلات را اضافه کنید.

کوکی ها را در اندازه مورد نظر گرد کنید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد به مدت ۱۲-۱۴ دقیقه در فر بپزید.

 

 

نکته:

✳️شخصا کوکی را صاف نمیکنم اگر دوست داشتید صاف کنید.

✳️حتما اجازه دهید کوکی خنک شود زیرا در حین خنک شدن نیز فرایند پخت ادامه دارد.

✳️اگر مجبور شدید می توانید از شکرسفید استفاده کنید اما بافت کوکی تغییر میکند.

✳️برای ترک خوردن روی کوکی ها حرارت بالای فر باید زیاد باشد.

✳️می توان ۱۵ گرم از آرد برداشت و به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کرد که بافت نرم تری به شیرینی می دهد.

 

✳️من از ۱۰۰ گرم شکلات چیپسی سفید و تلخ استفاده کردم. می تونید مقدارش رو طبق دستور زیادتر بریزید.

✳️ میزان خمیر ۸۶۰ گرم بود و ۲۰ عدد کوکی ۴۳گرمی به دست آمد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن