طرز تهیه کیک پرتقال با پف عالی و طعم بینظیر
یکی از کیک های پر طرفدار در فصل پاییز و زمستان به عنوان کیک عصرانه، کیک پرتقال است. این کیک پف عالی داشته در صورتیکه نکات آن را به خوبی رعایت کنید.
مواد لازم:
آرد ۳۵۰ گرم یا دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم ق چ
تخم مرغ بزرگ ۴عدد
شکر ۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه
روغن مایع ۲۴۰ گرم یا یک پیمانه
آب پرتقال ۳۰۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
زست سه تا ۴پرتقال
عصاره وانیل یک ق چ
فر را روشن و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ و شکر را ۵ دقیقه با همزن بزنید.
روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
آب پرتقال و وانیل و زست پرتقال را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
بعد از اضافه کردن آرد بیش از هم هم نزنید چون پف کیک میخوابد.
مایه رو در قالب ریخته و به مدت پنجاه دقیقه در فر قرار دهید.