طرز تهیه نان پرتقال و شکلات+ نان رول پرتقالی
طرز تهیه نان پرتقال و شکلات+ نان رول پرتقالی
یکی از بهترین و خوش طعم ترین نان ها، نان پرتقال و شکلات است که به خاطر داشتن تکه های شکلات و طعم بینظیر پرتقال آن را کاملا منحصر به فرد کرده است.
در ادامه به آموزش این نان خواهیم پرداخت.
مواد لازم خمیر:
شیر ۲۴۰ گرم
کره ۵۵گرم
آرد ۴۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خمیرمایه ۲ق چای خوری
نمک یک دوم ق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
برای فیلینگ:
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم( بنظر من زیاد بود و ۶۰ گرم ریختم)
رنده پوست دو عدد پرتقال
شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
دارچین و هل اختیاری
مغز گردو و پسته به دلخواه
برای گلیز:
پودر قند ۵۰ گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۵۰ گرم
رنده پوست پرتقال یک دوم ق چ
عصاره وانیل یک دوم ق چ
آب پرتقال تازه ۳ق غ
برای تهیه خمیر، کره و شیر را روی حرارت بزارید تا کره آب شود.
اجازه دهید دمای شیر پایین بیاید تا حدی که انگشت تحمل دما را داشته باشد.
آرد و شکر و خمیرمایه و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ و مخلوط شیر و کره را اضافه کنید و کاملا ورز دهید تا خمیر صافی به دست آید.
خمیر نرم هست اما چسبندگیش زیاد نیست.
خمیر را در ظرفی گذاشته رویش را بپوشانید و دو ساعت استراحت دهید.
سپس پف خمیر را گرفته روی میزکار به اندازه ۴۵ در ۲۵ بازش کنید .
روی خمیر کره بمالید، شکر و رنده پوست پرتقال، دارچین و شکلات خرد شده بریزید .
از عرض خمیر رو رول کنید(طبق عکس)
بعد با نخ دندون رول را برش بزنید(هم ۲۰ تا برش زدم هم ۲۴تا) بستگی به اندازه رولتون داره
و داخل قالب سی در چهل که کاغذ نسوز گذاشتید بچینید.
روی خمیر را پوشانده و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.
روی خمیر را با زرده تخممرغ و زعفران و کمی شیر یا خامه رومال کنید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰_۳۰دقیقه قرار دهید.
برای گلیز همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها آب پرتقال رو اضافه کنید تا مایه روان شده و بتونید قیف بزنید و روی نون بریزید.