Uncategorizedآموزش کیککیککیک پرتقالی با سس مخصوصکیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه پاند کیک پرتقالی، کیک پرتقالی مجلسی

می دانید کیک های عصرانه میوه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است، یکی از این کیک های عصرانه خوش عطر و بو پاند کیک های پرتقالی است.

این کیک دارای بافت عالی بوده و بسیار خوش طعم است.

پاند کیک پرتقالی

مواد لازم

کره ۲۲۶ گرم
شکر ۳۰۰ گرم 
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۳۷۵ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری

نمک یک پنس
زست یک عدد پرتقال
ماست ۱۲۰ گرم
آب پرتقال ۳/۴ پیمانه

 

طرز تهیه:

آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید.

آب پرتقال و زست و ماست را با هم مخلوط کنید.

کره به دمای محیط رسیده و شکر  را هم بزنید تا کاملا کرمی شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

همزن را کنار گذاشته، مخلوط آرد و بیکینگ پودر و ماست و اب پرتقال را به تناوب اضافه میکنیم و با ویسک هم می زنیم.

در انتها می توان با دور کند همزن مواد را کاملا یکدست کرد.

 قالب را چرب و آرد پاشی کنید، مواد را داخل قالب 23 سانتی یا قالب لوف ریخته، می توانید کمی فندق نیز روی ان بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن