طرز تهیه پاند کیک پرتقالی، کیک پرتقالی مجلسی
می دانید کیک های عصرانه میوه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است، یکی از این کیک های عصرانه خوش عطر و بو پاند کیک های پرتقالی است.
این کیک دارای بافت عالی بوده و بسیار خوش طعم است.
پاند کیک پرتقالی
مواد لازم
کره ۲۲۶ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۳۷۵ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایی خوری
نمک یک پنس
زست یک عدد پرتقال
ماست ۱۲۰ گرم
آب پرتقال ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه:
آرد و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید.
آب پرتقال و زست و ماست را با هم مخلوط کنید.
کره به دمای محیط رسیده و شکر را هم بزنید تا کاملا کرمی شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
همزن را کنار گذاشته، مخلوط آرد و بیکینگ پودر و ماست و اب پرتقال را به تناوب اضافه میکنیم و با ویسک هم می زنیم.
در انتها می توان با دور کند همزن مواد را کاملا یکدست کرد.
قالب را چرب و آرد پاشی کنید، مواد را داخل قالب 23 سانتی یا قالب لوف ریخته، می توانید کمی فندق نیز روی ان بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.