نان رمضاننان صبحانهنان ها

طرز تهیه نان بریوش شکلاتی+نان بریوش فرانسوی لطیف و خوشمزه

 

 

 مواد لازم:

آرد ۳۰۰ گرم

شکر ۳۰ گرم

نمک ۵ گرم

تخم مرغ هم دمای محیط ۳عدد (متوسط)

شیر ولرم ۷۰ گرم

مخمر فوری ۶ گرم

کره سرد بدون نمک ۸۰ گرم

شکلات چیپسی به مقدار لازم

برای رومال

تخم مرغ یک عدد

شیر ده گرم

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را هم زده و اضافه کنید.

شیر را به مواد فوق اضافه کنید.

ابتدا با قاشق هم بزنید. وقتی مایع به خورد خمیر رفت، آن را با دست ورز دهید.

اگر خمیر چسبنده بود مجاز به اضافه کردن کمی آرد هستید اما دقت کنید که آرد زیادی به خورد خمیر ندهید. این خمیر باید با ورز دادن یکدست شود.

بعد از اینکه ده دقیقه ورز دادید کره را به خمیر اضافه کنید و مجددا ورز دهید.

با اضافه کردن کره خمیر کمی چسبنده می شود.

در اینجا می توانید دو ق غذاخوری آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

کف ظرفی را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید.

روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.

بعد از یک ساعت خمیرها را به اندازه ۸۰ گرمی تقسیم کنید و چونه کنید.

چونه ها رو بدون استراحت با وردنه باز کنید.

داخل آن شکلات چیپسی نسوز قرار دهید و رول کنید.

رول ها رو کمی بلند تر بگیرید که نون های بزرگتری داشته باشید.

برای هر نان سه رول نیاز هست. رول ها رو کنار هم قرار بدید و گیس کنید تا شکل نون گیس بافت بشه. نون ها رو در قالبی که کف آن کاغذ نسوز گذاشتید قرار دهید.

روی خمیر رو بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کنه.

بعد از استراحت روی آن رومال کرده و در فر قرار دهید.

نکته:

اگر از عمل آوری خمیرمایه اطمینان ندارید حتما مخمر را به شیر اضافه کنید و اجازه دهید هشت دقیقه بماند و بعد از عمل آمدن به مواد خشک اضافه کنید.

اگر با خمیرگیر، خمیر را ورز می دهید مدت زمان ورز خمیر ۱۵ دقیقه است.

می توانید روی خمیرها را پرک بادام بریزید.

اگر دوست نداشتید می توانید داخل خمیر شکلات نریزید.

دمای فر ۱۷۰ درجه مدت زمان ۱۰-۱۵ دقیقه

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن