کوکی مغزدارکوکی ها

طرز تهیه کوکی پینات باتر و شکلات چیپسی

این کوکی ها نرم و جویدنی با لبه های کمی ترد هستند. آنها دارای طعم کره بادام زمینی با  چیپس شکلات هستند. 

شکر قهوه ای برای این است که کوکی های نرم تر و جویدنی تر شود.
1 زرده تخم مرغ اضافی (علاوه بر 1 تخم مرغ) شیرینی ها را نرم تر و لطیف تر می کند.
آرد به اندازه ای باشد که کلوچه ها جویدنی باشند اما خشک نشوند.

آرد را با دقت اندازه بگیرید وگرنه کوکی ها خشک می شوند.

مواد لازم:

 کره بدون نمک در دمای محیط ½ پیمانه
کره بادام زمینی ⅔ پیمانه
 شکر قهوه ای روشن یا تیره 1 پیمانه
 تخم مرغ بزرگ1 عدد
 زرده تخم مرغ بزرگ 1عدد
 عصاره وانیل ½1 قاشق چایخوری
 آرد  ½1 پیمانه
جوش شیرین¾ قاشق چایخوری 
نمک¼ قاشق چایخوری 
 شکلات چیپسی  ¼1 پیمانه

 

طرز تهیه: 

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید و  داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
در یک کاسه بزرگ کره، کره بادام زمینی و شکر را بزنید تا تغییر رنگ دهد.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه و با همزن با سرعت کم هم بزنید.
 شکلات چیپسی را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را به صورت گلوله هایی بزرگتر از گردو درآورید.

سپس با فاصله 5 سانت روی کاغذ روغنی قرار دهید. گلوله ها را کمی پهن کنید.

سینی را در فر به مدت 12-14 دقیقه یا تا زمانی که رویه ها کاملاً سفت به نظر برسند بپزید.

از فر خارج کنید و روی هر کوکی را با چند تکه شکلات دیگر پر کنید.

نکات:

از کره بادام زمینی طبیعی یا خانگی استفاده نکنید. 

برای فریز کردن خمیر شیرینی، خمیر را به شکل توپ درآورید و به مدت 30 دقیقه در ظرفی در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. سپس گلوله های خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و هوا را خارج کرده و تا 2 ماه در فریزر قرار دهید.

پس از خنک شدن کامل کوکی ها را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید. کوکی های پخته و خنک شده را می توان تا 2 ماه منجمد کرد.

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن