مافین کره بادام زمینی
این مافین های کره بادام زمینی آسان طعم کره بادام زمینی لذیذ، بافت مرطوب دارند و با چیپس های شکلات پر شده اند.
مواد لازم:
آرد 2پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
روغن مایع یک سوم پیمانه
شکر قهوه ای¾ پیمانه
کره بادام زمینی½ پیمانه
تخم مرغ بزرگ2 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
شیر ½ پیمانه
خامه ترش ½ پیمانه
شکلات چیپسی 1 پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتی گرادگرم کنید.
یک قالب مافین با اندازه معمولی را با کپسول بپوشانید
در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه روغن، شکر قهوه ای، کره بادام زمینی، تخم مرغ و عصاره وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
سرعت همزن را کم کنید .
شیر و خامه ترش را ریخته و با هم مخلوط کنید.
همزن را خاموش کنید و مخلوط آرد را داخل آن بریزید و سپس شکلات چیپسی را اضافه کنید.
خمیر را با قاشق در کپسول بریزید و یک سوم کپسول را پر کنید (در مجموع 12-14 مافین خواهید داشت).
به مدت 16 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان فرو رفته تمیز بیرون بیاید (به جز چیپس های شکلات ذوب شده) بپزید.
نکته:
آرد را با دقت اندازه بگیرید. ابتدا آن را هم بزنید، سپس با قاشق در یک پیمانه اندازه گیری خشک بریزید و روی آن را صاف کنید. آرد زیاد و مافین ها زود خشک می شوند.
استفاده از روغن مافین را نرم نگه می دارد.
استفاده از کره بادام زمینی طبیعی یا خانگی را توصیه نمی کنم. گاهی اوقات خیلی چرب است، گاهی اوقات روغن کافی وجود ندارد.
شکر قهوه ای نه تنها به طعم و مزه می افزاید، بلکه رطوبت بیشتری نیز می دهد.
برای یک مافین شیرین تر، به جای ¾ پیمانه از 1 پیمانه شکر قهوه ای استفاده کنید.
خمیر را زیاد مخلوط نکنید. مخلوط کردن زیاد باعث سفت شدن مافین می شود. خمیر غلیظ خواهد شد.
زمان پخت می تواند متفاوت باشد، بنابراین مراقب فر خود باشید.
1 پیمانه آرد 125 گرم است.