طرز تهیه حلوا زعفرانی طرز تهیه حلوا ساده با پیمانه حلوا مجلسی با نکات دقیق
![](https://rosecakes.ir/wp-content/uploads/2025/02/photo_۲۰۱۹-۰۹-۱۵_۱۲-۱۰-۱۲-780x405.jpg)
یکی از حلوهای بسیار معروف و پرطرفدار در مناسبت های مختلف مخصوصا ماه محرم و ماه رمضان حلوای زعفرانی است .
در این دستور سعی کردیم تمام نکات آن را بطور دقیق بیان کنیم تا بتوانید یک حلوای عالی داشته باشید.
مواد لازم :
آرد دو لیوان
روغن مایع یک لیوان
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
دو ليوان آرد را با حرارت کم تفت داده تا تغییر رنگ دهد و به رنگ ارد نخودچی در آید.
سپس اجازه دهید تا آرد خنک شود.
ارد خنک شده را الک کنید سپس مجدا روی شعله قرار دهید.
يك ليوان روغن مايع را اضافه کرده و مجددا مقداری تفت دهید.
مخلوط ارد و روغن مایع را از روی حرارت برداشته،سپس شیره را به آن اضافه کرده مرتب هم بزنید تا حلوا گهواره ای شود.
براي شيره يك ليوان آب و يك ليوان شكر و نصف ليوان گلاب و كمي زعفران را روی حرارت گذاشته تا جوش بياد بعد از يكي دو غل خاموش كنید.
توجه داشته باشید که ابخور اردهای مختلف متفاوت است.
ممکن است به مقدار بیشتری شربت بسته به اردتان نیاز داشته باشید.
برای کاکائویی کردن حلوا می توان در انتها مقداری پودر کاکائو به آن اضافه کرد.
این مقدار 950 گرم حلوا می دهد.