طرز تهیه مینی مافین شکلات چیپسی ساده و خوشمزه
مینی مافین های شکلاتی
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه (125 گرم)
شکر 1/3 پیمانه (66 گرم)
بیکینگ پودر 3/4 1 قاشق چایخوری (7 گرم)
نمک 1/4 قاشق چایخوری(1 گرم)
شیر کامل یا باترمیلک 1/3 پیمانه (75 گرم)
خامه ترش 2 قاشق غذاخوری(32 گرم)
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری (80 گرم)
تخم مرغ بزرگ یک عدد (56 گرم)
وانیل 1 قاشق چایخوری (4 گرم)
شکلات چیپسی مخلوط شده با 1 قاشق چایخوری آرد 2/3 پیمانه (110 گرم)
شکر درشت، اختیاری 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب مافین را با 6 کپسول کاغذی بپوشانید.
در یک کاسه متوسط آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
باترمیلک یا شیر، خامه ترش، روغن، تخم مرغ و عصاره وانیل را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
مواد خشک را داخل مواد مرطوب بریزید و با لیسک هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند (خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید!).
تکههای شکلات را که با آرد مخلوط کردید به آرامی به خمیر اضافه کرده و هم بزنید.
خمیر مافین را به طور مساوی بین 6 کپسول مافین تقسیم کنید.
در صورت تمایل روی هر مافین مقداری شکر درشت و چند تکه شکلات اضافه کنید.
مافین ها را به مدت 6 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید تا مافین ها حالت گنبدی و طلایی پیدا کند، سپس (با نگه داشتن مافین ها در فر) دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و به مدت 22-25 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.