آموزش کیکپاوند کیک

طرز تهیه پاند کیک خامه ترش، آموزش کیک صبحانه

کیک خامه ترش

وجود خامه ترش در کیک ها باعث بافت نرم و عالی در کیک می شود. این کیک بافت بسیار نرمی داشته و بسیار خوشمزه و خوش خوراک است.

 

مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۷۰ گرم
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه ترش به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم
آرد ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه

کره و شکر دانه ریز را با سرعت متوسط همزن به مدت ۴-۵ دقیقه هم بزنید.

 یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه هم بزنید

تخم مرغ دوم را به همراه وانیل اضافه کرده مجددا ۲-۳ دقیقه هم بزنید

حتما حین کار دور کاسه را با لیسک تمیز کنید.
سپس خامه ترش را اضافه کرده و با همزن ۲-۳ دقیقه هم بزنید.

 

همزن را کنار بگذارید.
آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک فولد کنید.
با دقت فولد کنید تا پف مواد نخوابد.

در قالب 27*10*10 ریخته  و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت  قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن