کیک خامه ترش
وجود خامه ترش در کیک ها باعث بافت نرم و عالی در کیک می شود. این کیک بافت بسیار نرمی داشته و بسیار خوشمزه و خوش خوراک است.
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۷۰ گرم
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه ترش به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم
آرد ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه
کره و شکر دانه ریز را با سرعت متوسط همزن به مدت ۴-۵ دقیقه هم بزنید.
یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه هم بزنید
تخم مرغ دوم را به همراه وانیل اضافه کرده مجددا ۲-۳ دقیقه هم بزنید
حتما حین کار دور کاسه را با لیسک تمیز کنید.
سپس خامه ترش را اضافه کرده و با همزن ۲-۳ دقیقه هم بزنید.
همزن را کنار بگذارید.
آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک فولد کنید.
با دقت فولد کنید تا پف مواد نخوابد.
در قالب 27*10*10 ریخته و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید.