آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک رژیمی برای ورزشکاران+کیک رژیمی بدون شکر

شده توی روز هوس شیرینی کنی و ندونی چی درست کنی؟دلت یه کیک کم کالری میخواد؟

 

کیک اسفنجی رژیمی

مواد لازم:

آرد ۱۹۵ گرم

نمک یک دوم ق چ

بیکینگ پودر یک و نیم ق چ

تخم مرغ ۶ عدد

پودر تارتار سه چهارم ق چ

پودر شیرین کننده بیلو ۱۵۰ گرم

وانیل یک ق چ

روغن زیتون بی بو ۱۰۵ گرم

 

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کف قالب ۲۰ را کاغذ روغنی بزارید.

آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کنید.

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده ها را با تارتار هم بزنید تا فرم بگیرد.

پنجاه گرم شیرین کننده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملآ فرم بگیره و از ظرف نریزد.

زرده ها را با وانیل و بقیه شیرین کننده هم بزنید تا کرمی شود.

روغن را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر سفت است.

یک سوم سفیده تخم مرغ را در دو مرحله اضافه کنید و با همزن بزنید تا مایه کمی نرم شود.

بقیه سفیده تخم‌مرغ را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

مایه رو در قالب بریزید و به مدت ۵۵ دقیقه در فر قرار بدید.

بعد ۴۰ دقیقه چک کنید.

بعد از خنک شدن کیک میتوانید کره بادام زمینی رژیمی جیف رو با کمی شیر مخلوط کنید که روان تر شده و روی کیک بریزید و با بادوم زمینی خرد شده تزیین کنید.

نکته:

????اگر با روغن مشکل ندارید می تونید به جای روغن زیتون از روغن مایع پخت و پز استفاده کنید.

????اگر با بوی روغن نارگیل مشکل ندارید، از روغن نارگیل هم می تونید استفاده کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن