آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

آموزش نان روسی

نان روسی

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:

ارد ۴۷۰_۴۹۰گرم
آب ولرم ۶۰ میلی لیتر
خمیر مایه ۶ گرم
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
نمک ۸ گرم
عسل ۸۵ گرم یا ۷۰ گرم شکر
روغن ۶۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یک ق غ
کنجد در صورت تمایل

طرز تهیه:

خمیر مایه را با آب ولرم و دو ق غ آرد مخلوط کنیدو کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را با ویسک هم زده، نمک و عسل و روغن را به ترتیب اضافه کنید.

مخلوط خمیر مایه را اضافه کنید.

ارد را کم کم به مواد بالا افزوده، هم زده و کاملا ورز دهید.

خمیر را در ظرف چرب شده به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

خمیر را به قطعات مختلف تقسیم کرده و مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

بعد از ۱۵ دقیقه چونه ها را به شکل هایی که دوست دارید درآورده، روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید.

سپس روی آن ها را با سلفون پوشانده و اجازه دهید تا حجم ان دو برابر شود.

سپس نان ها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

پ. ن: من یک قسمت خمیر را به ۴ بخش و قسمت دیگر را به ۶ بخش تقسیم کردم.

ده چونه به دست امد. چونه ها را با وردنه صاف کرده، رول کردم.

۴ رول را با هم، ۶ رول را هم با هم گیس کردم.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن