آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه
		
	
	
آموزش کیک آجیلی(مخصوص شب یلدا)

کیک آجیلی
مواد لازم:
آرد دوپیمانه و نیم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر مغز بادام یا هر مغزی دلخواه یک پیمانه
شیر 3/4پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
- آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
 - تخممرغها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند همزن زده، تاحدی که کرم و کشدار شود
 - شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید.
 - آرد را اضافه کرده و به مدت 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید.
 - پودر مغز بادام (و یا ترکیب مغزها) را به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
 - مایه کیک را در قالب ۲۵ سانت بریزید.
 - قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بگذارید.
 - بعد از پخت کیک روی آن عسل گرم شده ریخته و با مغز دلخواه تزئین کرده و مجددا روی مغزها عسل بریزید.

 
					



