آموزش کیکسس شکلاتیکیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

آموزش کیک کافی شاپی گاتوشا

کیک گاتوشا خانم صادقپور

موادلازم

روغن مایع1پیمانه
شکرریز 1پیمانه
شیر1/2 پیمانه
پودرکاکائو1/2 پبمانه
تخم مرغ 2عدد
آرد 1پیمانه
بکینگ پودر 2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل کمی
نسکافه 1ق.س 

طرزتهیه:

ابتداشیر و شکر را با همزن چند دقیقه بزنید تا شکر کامل با شیرحل شود.

پودرکاکائو نسکافه و روغن مایع  را اضافه کردمه و هم بزنید تاسس لطیف ویکدستی به دست آید.

شش قاشق ازسس را برداشته و کنار بگذارید.

 تخم مرغ ها را با وانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه کرده وخوب هم بزنید.

 آرد و نمک وبکینگ پودر را الک کرده و به مایع اضافه کنید و در حدمخلوط شدن هم بزنید.

داخل قالب  کاغذ روغنی گذاشته و مایه را داخل قالب بریزیدو در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنید اگر مغزپخت شده خارج کنید.

این کیک نباید زیاد داخل فربماند چون خشک می شود.  وقتی از فرخارج کردید اجازه دهید خنک شود. بعد سس شکلاتی غلیظ را روی کیک بریزید.

پ. ن: برای این کیک رسپی را دوبرابر کردم و داخل قالب بیست و چهار سانت با ارتفاع ده سانت ریختم.

برای کیکی با مقدار دو برابر، نصف  مایه سس کافی است. می توانید کل رسپی سس دستور را درست کنید و  روی کیک بریزید اما به نظر من نصف سس کافی بود.

شکر حتما  ریز باشد.

آردو بکینگ  پودر و نمک را فقط در حد مخلوط شدن  هم بزنید چون زیاد هم زدن باعث بافت سفت کیک می شود.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن