آموزش حلوا سنتیحلواحلوا مدرن

حلوا بوتیکی شکلاتی

حلوا بوتیکی شکلاتی

مواد لازم:

آرد سفید 75 گرم

آرد نخودچی 40 گرم

شکلات تخته ای 40 گرم

کره 30 گرم

روغن جامد 25 گرم

پودر قند 50 گرم

پودر دارچین یک دوم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

شکلات را بن ماری کنید.

آرد را 15 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

آرد نخودچی را اضافه کرده و ده دقیقه تفت دهید.

کره و روغن جامد را اضافه و مخلوط کنید.

پودر قند و پودر دارچین را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

شکلات بن ماری شده را اضافه و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

قالب را چرب کرده و حلوا را در قالب ریخته و به مدت یکساعت در فریزر قرار دهید.

سپس با مواد دلخواه تزیین کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن