آموزش پخت نانآموزش شیرینیپخت نان در خانهدوناتکیک

دونات (مخصوص نان های فانتزی)

دونات (مخصوص نانهای فانتزی)

مواد لازم

ارد۲۵۰گرم
شکر۴۰گرم
روغن مایع۱۵گرم
بهبود دهنده ۳گرم
نمک۲گرم
مایه خمیر۵گرم
وزن چانه ها۶۰گرم
اب ولرم ۱۲۵تا۱۵۰گرم

طرز تهیه:

  1. ابتدا مایه خمیر را به همراه کمی از شکر و۳ق غ اب ولرم مخلوط کرده و ده دقیقه استراحت دهید.
  2. ارد و بهبود دهنده را الک کرده و مایه خمیر که کمی روی ان حباب زده را به ارد اضافه کرده وبا توک انگشتان مخلوط کنید.
  3. نمک را درکمی اب حل کنید.
  4. شکر را با نیز با نیمی از اب حل کنید
  5. اب شکر را کم کم به ارد اضافه کرده و مابین کار نمک حل شده رانیز اضافه کنید.
  6.  انقدر اب شکر واب ولرم معمولی اضافه کنید تا خمیر جمع شود وبه دست نچسبد.
  7. دراین مرحله روغن را اضافه کنید.
  8. خمیر را روی سطح کار حدود ۲۰دقیقه ورز دهید وخمیر  را در حدود یک ساعت استراحت کند.
  9. بعد از استراحت خمیررا به چانه های۵۰ تا۸۰گرمی تقسیم کنید.
  10. مجددا چانه کرده و سینی فر را چرب کرده وچانه هارا روی سینی بچینید و یک مشما روی خمیرها بکشید.
  11. البته نباید مشما به خمیرها بچسبد و تا نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
  12. سپس با یک شی گرد کوچک وسط چانه ها را فشار داده وخالی کنید.
  13. مجددا یک ربع استراحت دهید.
  14. در یک ظرف دیواره بلند ولی کوچک را پراز روغن کرده وروی حرارت گذاشته تاداغ شود ولی نباید شعله زیاد باشد وبا دقت دوناتها رادر روغن انداخته وسرخ کنید.
  15. دونات ها را از روغن در اورده وروی یک توری گذاشته تا روغن اضافه ان برود.
  16. بعد از اینکه دوناتها کاملا سرد شد، شکلات را اب کرده و دوناتها را یکی یکی در شکلات بزنید.
  17. اگر شکلات نخواستید شربتی با شکر و اب  درست کرده، زمانیکه سرد شد دوناتهارا دردست گرفته ویک طرف ان را درشربت زده و بعداز ان در پودر نارگیل بزنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن