آموزش شیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدشیرینی ها

شیرینی عربی صابلی

شیرینی عربی صابلی
ترجمه خانه کیک رز
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲عدد
پودر پاتیسیر یا نشاسته ذرت 2 ق غ سرپر
نمک کمی
وانیل مایع یا رنده پوست لیمو نصف ق چ
پودر شکر ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
ارد به میزان لازم  (حدودا ۵۰۰ گرم) 
خامه 80 گرم
شکلات تلخ 140 گرم
طرز تهیه:
همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشد.

ابتدا کره و پودر شکر با همزن زده شود تا پوک شود.

 روغن مایع  را اضافه کرده هم بزنید. 
نمک و وانیل را اضافه کنید.
زرده ها و نشاسته را اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
و در اخر ارد الک شده را درحدی اضافه کرده که خمیر لطیفی بدست اید. خمیر را با دست ورز دهید.
خمیر دو قسمت مساوی تقسیم کرده به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه کرده و با نوک انگشت ورز دهید.
به خمیر دوم یک قاشق ارد اضافه کرده و خمیرها را در پلاستیک گذاشته و به مدت نیسم ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از استراحت خمیرها را به اشکال مختلف کاتر زده،   و در فر 180 درجه تا زمانی که شیرینی ها بپزد قرار دهید.
بعد از سرد شدن روی لایه اول شیرینی گاناش زده و لایه دوم را روی آن قرار دهید.
 
برای تهیه گاناش شکلات را بن ماری کرده و خامه را به آن اضافه کنید.
پ. ن: برای شکل دهی شیرینی از کاترهای گرد با سایزهای مختلف استفاده کردم.
لایه اول را کاتر بزرگ زده، برای لایه رویی با قالب گرد در سایزهای مختلف دوایری ایجاد کرده و کنار هم قرار دادم.
 
 
 
برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن