آموزش شیرینیبامیهزولبیاشیرینی ماه رمضان

طرز تهیه بامیه با بافتی عالی و خوشمزه

آموزش بامیه مجلل

مواد لازم :
ارد نول ( ارد سفید) یک لیوان دسته دار فرانسوی
اب یک لیوان
کره ۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیره ی زعفرانی ۱ ق مرباخوری
وانیل مایع 6 قطره یا وانیل پودری نوک ق چای خوری
طرز تهیه:

آب و کره به دمای محیط رسیده را در داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. (اصلا هم نزنید)

به محض جوش آمدن آب، آرد الک شده را یک مرتبه اضافه کرده و با قاشق چوبی سریع هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

حرارت در این مرحله باید متوسط رو به کم باشد و مدت زمان حرارت دهی ده دقیقه می باشد. به این مرحله داغ زدن گویند.
اگر درست و کامل داغ بزنید بامیه ها نرم نمیشوند.

بعد از این مرحله خمیر را به ظرف دیگری منتقل کنید و اجازه دهید خمیر ولرم شود.

توجه کنید خمیر نه سرد باشد نه داغ.

خمیر که ولرم شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید. 

خمیر نه باید سفت باشد و نه شل، خمیر باید با قرار دادن بین دو انگشت چسبناک باشد.

بعد از ریختن تخم مرغ دوم  وانیل بزنید که بوی تخم مرغ را بگیرد.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

بعد از ده دقیقه از شیره خارج کرده و در ظرفی قرار دهید و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید.

این بامیه ها تا سه روز کاملا ترد می ماند.

توجه داشته باشید که باید شیره را 5 ساعت قبل از تهیه بامیه اماده کنید تا کاملا سرد باشد.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن