آموزش حلوا سنتیآموزش کیکحلواکیککیک پزیکیک حلواکیک عصرانه

طرز تهیه کیک حلوا استاد ظروفی

اسلایس حلوا ( کیک حلوا ) (حدود 36 قطعه 4 سانتی متری)

مواد لازم برای کیک سه تخم مرغی:

تخم مرغ 3 عدد

ماست  150 گرم

شکر دانه ريز  100 گرم

آرد قنادی  150 گرم

روغن مايع يا نيمه جامد پخت پز آب شده سرد 100 گرم

بيکينگ پودر دو قاشق چايخوری

پودر وانيل خالص  1/8 قاشق چايخوری

پودر هل  1/8 قاشق چايخوری

حلوا شیر و دارچین  به ميزان نصف دستور

خلال پسته خرد شده 1/4 پيمانه جهت تزئين

هل پودرشده 1/8 قاشق چايخوری

مرواريد خوراکی يا شکلات چيپسی کمی (درصورت تمايل)

مواد لازم جهت شربت

آب 1/4 پيمانه

شکر 1/2 پيمانه

گلاب 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

  1. تخم مرغها راهمزده تا حدی که زرده و سفيده آن مخلوط گردد.
  2. شکر و وانيل را اضافه کنید.
  3. روغن را افزوده و هم بزنيد.
  4. ماست را اضافه کرده و هم بزنيد. 
  5. آرد و بيکينگ پودر الک شده را  اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
  6. مواد را در قالب 20 در 30 چرب و آرد پاشی شده بريزيد.
  7.  در صورت تمايل بجای چرب و آرد پاشی کردن ،کف قالب يک قطعه کاغذ روغنی بياندازيد. 
  8. خمير کيک را در قالب ريخته و صاف کنيد.
  9. قالب را در فر از پيش گرم شده، بادمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقريبی نيم ساعت قرار دهيد تا کيک پخته شود.
  10. پس از ده دقيقه کیک را از قالب خارج نمائيد و کاغذ را از آن جدا کنید.
  11. پس از سرد شدن کيک، مجددا کيک را درون قالب قرار دهيد. بهتر است سطح روئی کيک، اين بار مماس با کف قالب باشد.
  12. در صورت تمايل مي توانيد قبل از قرار دادن مجدد کيک در قالب، يک تا دو قاشق غذاخوری پودر نارگيل کف قالب بپاشيد تا علاوه بر جلوگيری از چسبيدن کيک به قالب، طعم مطلوبی نيز به آن بدهد.
  13. شربت سرد را کم کم روی کيک سرد ريخته و در صورتی که زمان کافی داريد ، کيک را 2 ساعت يا يک شب با پوشش نايلونی در يخچال قرار دهيد.
  14. برای تهيه شربت همه مواد را روی حرارت قرار داده تا شکر حل شده و شربت بجوشد.
  15.  حرارت را خاموش و شربت را دمای محيط بگذاريد تا کاملا سرد شود.
  16. در صورت مرغوب نبودن گلاب ميتوانيد به دلخواه از آب دستور کسر و بر ميزان گلاب بيفزائيد.
  17. برای تهیه حلوا از رسپی حلوای سه ارد ،حلوای شیر و دارچین و یا حلوای هویج در پست مربوطه استفاده کنید.
  18. حلوای داغ را روی کيک ريخته و با پالت صاف کنيد.
  19. يک کيسه نايلونی تميز روی آن قرار داده و با کمک وردنه روی حلوا را صاف نمائيد.
  20. نايلون را برداشته کمی خرده يا پودر پسته روی حلوا پاشيده و مجددا نايلون را روی آن قرار داده و با وردنه مخصوص کمی روی آن را صاف کنيد تا خرده های پسته کمی در حلوا فر روند.
  21. در صورتی که زمان کافی داريد بهتر است آنرا دو ساعت با پوشش در يخچال قرار داده و سپس برشهای دلخواه بزنيد.
  22. برای تزئين، در صورت تمايل مقداری حلوای مازاد بر دستور را که مي تواند به رنگ زعفرانی، قهوه ای يا کرم رنگ باشد به ضخامت سه تا 5 ميلی متر بين دو لايه کيسه نايلونی باز کرده و با قالب های فنری شکوفه يا مينا گلهائی از حلوا تهيه و روی هر برش قرار دهيد و با سيخ چوبی ميان آن را سوراخ کنيد در صورت تمايل مرکز هر گل را با يک نقل خوراکی يا شکلات چيپسی تزئين کنيد.

نکته:

  1. برای تهیه کیک می توانید از انواع کيک ها مانند اسفنجی تهيه شده با 3 عدد تخم مرغ، انواع کيک های ساده وانيلی،کیک شیر، کره ای، کيکهای شربتی يا باقلوائی و کيکهای تهيه شده با سمولينا استفاده کنید فقط باید شيرينی ملايمی داشته باشد.
  2. گرچه به دلخواه ميتوانيد سه تا چهار قاشق از شربت کيک را کسر کنيد ، ليکن توصيه ميشود آن را کاملا حذف ننمائيد زيرا اگر کيک ، مرطوب نباشد رطوبت حلوا را بخود کشيده و حلوا پس از مدتی خشک خواهد شد.
  3. برای اینکه کیک حلوایی تمیز برش زده شود، از چاقوی تیز استفاده کنید و بهتراست برای حلوا از کره یا روغن جامد هم استفاده کنید. 

کیک حلوا

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن