آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

طرز تهیه کیک شیر

کیک شیر

مواد لازم:

آرد 1/5لیوان
شکر نصف لیوان
شیر 3/4لیوان
تخم مرغ 2عدد
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر  نصف قاشق غذاخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری

طرز تهیه: 

  1. تمام مواد را به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید.
  2. زرده و سفیده را جدا کنید.
  3. سفیده را با همزن زده تا پف کند.
  4. ،نیمی از شکر را اضافه کرده، هم بزنید و کنار بگذارید.
  5. زرده ها را با وانیل و مابقی شکر هم بزنید تا کرم رنگ شود.
  6. شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید.
  7. سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید تا پف آن نخوابید.
  8. آرذ و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
  9. کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته، دور قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید و چند بار روی زمین بکوبید تا سطح مواد صاف شود.
  10. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
     

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن