آموزش کیکشب یلداکیککیک پزیکیک عصرانهکیک کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی

 موادلازم:
تخم مرغ  3عدددرشت یا چهار عدد متوسط 
ارد  ٢پيمانه+2قاشق غذا خوری
گردو خرد شده 50گرم
كدو حلوايي پخته و پوره شده 1پيمانه 
شكر  1پيمانه
ماست پرچرب 1/٢پيمانه 
پيكينگ پودر 2قاشق چای خوری
جوش شیرین  1/2قاشق چای خوری
دارچين 1/2 قاشق چای خوری
روغن مايع 1پيمانه
نمك به مقدار کم 
طرزتهيه:

  1. کدو حلوایی را به نصف استکان آب بپزید، سپس از پوست جدا کرده و پوره کنید.
  2. مواد خشك (ارد ،بيكينگ پودر، نمك، دارچين) رو سه بار الک کنید.
  3. تخم مرغ و شکررابا همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
  4. به ترتیب روغن و ماست و پوره کدو حلوایی رااضافه کنید وکمی با همزن بزنید.
  5. مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک به ارامی هم بزنید.
  6. گردو را اضافه کنید.
  7. مواد کیک را در قالب میان تهی چرب شده بریزید.
  8. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
     

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن