بیسکوئیت هاتارت شکلاتیتارت هادسرشب یلدا

آموزش تارت شکلاتی

تارت شكلاتي

 

كره٥٠گرم

آرد ١٥٠گرم

پودر كاكائو٢ق غ

پودر قند٥٠گرم

تخم مرغ يه عدد

كره و آرد و پودر كاكائو و پودر قند وتخم مرغ رو باهم مخلوط كنيد زياد ورز ندهيد در حدي كه كاملا مخلوط شود كافي است. اين خمير را در كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.

بعد از اون قالب تارت رو چرب كرده و آرد پاشي كنيد و اين خمير را داخل قالب پهن كنيد و در فر ١٨٠كه از قبل گرم كرديد به مدت٢٠دقيقه بگذاريد

 

مواد شكلاتي داخل تارت

خامه صبحانه 200 گرم

شكلات تخته اي ١٠٠گرم

تخم مرغ ١عدد

خامه و كاكائو را در ظرفي روي حرارت گذاشته تا كاملا مخلوط شود.

مقداری از این مخلوط را برای مرحله اخر کنار بگذارید.

زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده و جدا گانه  هم بزنيد و بعد زرده را به سفيده اضافه كرده و مقدار کمی وانیل بزنيد و بعد مخلوط شكلاتي كه سرد شده به تخم مرغ اضافه كنيد و اين مواد را داخل تارت بريزيد و ٢٠دقيقه ديگر در فر قرار دهید.

سپس از فر آورده و آن مقدار با قی مانده كاكائو و خامه را روي تارت ريخته و داخل يخچال بگذاريد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن