آموزش کیککیککیک پزیکیک عصرانه

آموزش کیک نارنگی

کیک نارنگی

آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
آب نارنگی ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
رنده پوست نارنگی ۱ ق چ

مواد لازم برای سس
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آب ۳ ق غ
آب نارنگی ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
قالب را چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چرب کنید.

تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر را ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم شود.

 حتما بین کار کاسه را دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخورد.

آب نارنگی و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست شود.

بیش از حد مواد را هم نزنید چون کیکتان خمیر می شود.
مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.

طرز تهیه سس:
نشاسته ذرت را در آب حل کنید.

آب نارنگی و شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به صورت مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

سپس سس گرم را روی آن بریزید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن