آموزش کیککیککیک پزیکیک زعفرانیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک زعفران و گلاب

کیک زعفران و گلاب

مواد لازم:
تخم مرغ :۵ عدد
شکر :۲ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
شیر :۲/۳ پیمانه
گلاب: ۵ ق غ
زعفران : ۵ ق غ غلیظ
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۲ ق مرباخوری

طرز تهیه:

 گلاب و زعفران را در یک لیوان دسته دار بریزید، سپس شیر را به آن اضافه کنید. مجموع این سه باید یک لیوان شود.

پس اگر شیر اضافه بود بقیه ی شیر را استفاده نکنید. 
آرد و بکینگ پودر را الک کنید.
 تخم مرغ ها را با شکر  هم بزنید تا کشدار شود. 

روغن و شیر را ریخته و با دور کند همزن زده تا یکدست شود.

 آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله ریخته و با لیسک دورانی مخلوط کنید.

مو اد را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه  در فر با درجه ۱۷۵ قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن