آموزش شیرینیآموزش کیکپای سیبشیرینیشیرینی خانگیشیرینی عیدکیککیک پزی

پای سیب بنیامین

پای سیب بنیامین

مواد لازم :

کره نرم شده 250 گرم
پودر قند 250 گرم
وانیل کمی
تخم مرغ 4 عدد
آرد 300 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری سر پر
سیب درختی 1 عدد
دارچین مقداری

طرز تهیه :

  1. کره نرم شده را خوب با همزن بزنید.
  2. پودر قند وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. زرده و سفیده ها رو جدا کنید. سفیده ها را فرم دهید و کنار بگذارید.
    زرده ها را به کره اضافه و خوب هم بزنید.
  4. ارد الک شده،بیکینگ پودر،نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  5.  سفیده های تخم مرغ را اضافه کرده و با لیسک هم زده تا خمیر صافی بدست بیاد.
  6. خمیر را در قیف ریخته و از ماسوره ی بزرگ ساده استفاده کنید.
  7. از قالب های مخصوص پای سیب استفاده کنید.این قالب ها از قالب های مافین بزرگتر هستن و ارتفاع کمتری دارند.
  8. در قالب ها کپسول مخصوص گذاشته، یک لایه از خمیر رو با قیف توی قالب ریخته، یک حلقه از سیب رو پوست کنده رو روی خمیر گذاشته و روی سیب کمی دارچین بپاشید. و روی سیب دوباره یک لایه خمیر بگذارید.. لازم نیست خمیر را صاف کنید.
  9. قالب ها را در سینی قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه که از قبل گرم شده قرار دهید.
  10. روی پای سیب را هم می توانید با پودر قند تزیین کنید.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  نکات:

     می توانید تا یک قاشق چایخوری به بکینگ پودر دستور اضافه کنید .

     مایه کیک را داخل قیق یکبار مصرف بریزید تا کنترل خمیر دستتون بیاد . سر قیف راحدود دو سانت برش دهید. .

    می توانید به جای حلقه ی سیب از سیب رنده شده بهمراه کمی کره دارچین و کمی شکر استفاده کنید.

    حلقه سیب ها رازیاد نازک نگیرید.

    این کیک بخاطر داشتن کره و نشاسته ذرت خیلی لطیف هست بهتره داخل یخچال نگهداری نشود. مگر اینکه حداقل یکساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید

    می توانید نصف کره دستور را مارگارین (کره گیاهی ) بزنید تا هم هزینه کمتر بشه هم از میران کالری کیک کمتر بشه. 
    بعد از سرد شدن کیک پای سیب روی کیکها را پودرقند الک کنید

     

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن