چگونه کیک گردویی و نوتلا درست کنیم؟
کیک گردو و نوتلا
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
ماست یک و نیم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
هل یک قاشق چای خوری سرپر
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
گردو اسیاب شده نصف پیمانه
نوتلا به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ و هل را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یک دست شود.
ماست را به مواد اضافه کنید.( می توان درون ماست یک چهارم ق چ جوش شیرین ریخت)
روغن را اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید.
گردو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را که قبلا سه بار الک کردید اضافه و به ارامی هم بزنید.
قالب را چرب کرده مواد را درون قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر 180 درجه قرار دهید.
بعد از پخت و سرد شدن کیک روی آن نوتلا بریزید.
پ. ن: برای بهتر شدن طعم کیک یا به همراه هل، یک دوم ق چ وانیل اضافه کنید. و یا به جای هل از یک قاشق چای خوری دارچین استفاده کنید.
من در تهیه این کیک از یک پیمانه گردو استفاده کردم.