آموزش حلوا سنتیحلوا

آموزش حلوا سه آرد

حلوا سه آرد

مواد لازم

آرد سفید 1لیوان
آرد برنج 1لیوان
آرد نخودچی 1/2لیوان
کره 100گرم
روغن 1لیوان
آب و گلاب 2/5لیوان
زعفرون و هل به مقدار لازم
شکر 2/5لیوان

طرز تهیه:

  1. شکر و آب و گلاب و هل و زعفران را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و شکر حل شود.
  2. ارد سفید را تفت داده تا کمی تغییر رنگ دهد.
  3. آرد برنج را اضافه و تفت دهید.
  4. سپس آرد نخود چی را اضافه کنید و کمی تفت دهید(دقت داشته باشید که آرد نخودچی زود می سوزد).
  5. اردها رو از روی حرارت برداشته و الک کنید.
  6. کره و روغن را در تابه ریخته تا داغ شود.
  7. آردها را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  8. شیره را کم کم اضافه کنیدو مرتب هم بزنید تا حلوا براحتی گوشه ی تابه جمع شود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن