آموزش دسرمجلسیدسرسس تافیسس شکلاتیکیک

آموزش سس تافی(کارامل)

سس تافی(کارامل)

مواد لازم:

 شکر نصف لیوان

خامه صبحانه سه قاشق غذا خوری

 شیر یک چهارم لیوان

  کره پنجاه گرم

طرز تهیه:

  1. شکر را درون یک تابه پخش کنید و روی حرارت نسبتا زیاد بگذارید.
  2. وقتی شکر از اطراف شروع به ذوب شدن کرد،تابه را از روی حرارت برداشته و بچرخانید.به هیچ وجه از قاشق استفاده نکنید.
  3. مجددا  تابه را روی حرارت بگذارید. این بار حرارت متوسط باشد تا شکر نسوزدو تلخ نشود. 
  4. این کار را چندین بار انجام دهید تا ذرات شکر کاملا آب شود.
  5.  در ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را حرارت داده تا داغ شود اما نجوشد.
  6. مواد خامه را به شکر حل شده اضافه کرده  ومرتب هم بزنید  تا شکرهای سفت شده حل شود.
  7. اگر  مواد سفت شد  کمی شیر یا آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا تمام ذرات سفت کارامل حل شود.
  8. وقتی یکدست شد مواد را از یک صافی رد کنید.
  9. غلظت سس را می توانید با کم یا زیاد جوشاندن تنظیم کنید. هر چقدر بیشتر بجوشد سس غلیظ تری خواهید داشت. 

     نکته:  توجه داشته باشید که بعد از خنک شدن  سس غلیظ تر می شود.

     از این سس میتونید برای روی تارت ها و کیک ها و دسرها استفاده کنید.

    مقدار سس اضافی را در ظرف درب دار در یخچال تا دو هفته می توان نگاه داشت. سپس روی بخار کتری می توان آن را           حرارت داد تا روان شود.

سس تافی

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن