آموزش دسرمجلسیدسرسس تافی

طرز تهیه محلبی با کارامل خوشمزه و فوری

 

یکی از دسرهای خوشمزه برای سفره های افطار محلبی است که می توانید با انواع کرم ها تزیین کنید. در این بخش از کارامل برای تزیین استفاده شده است.

نکته مهم: استفاده از کارامل برای تزیین دسر را کمی شیرین می کند، اگر شیرینی پسند نیستید می توانید فقط مقدار کمی کارامل برای تزیین استفاده کنید.

   

مواد لازم:
ارد سفید ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۷ قاشق غذاخوری
شیر ۳ لیوان
خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
وانیل کمی
.
.
مواد لازم کارامل:
شکر ۱ لیوان
ارد نشاسته ذرت ۱ قاشق مرباخوری
کره ۲۵ گرم
اب برای داخل شکر نصف لیوان
اب برای حل کردن  نشاسته ذرت ۱ لیوان

 

طرز تهیه:

برای تهیه محلبی نشاسته ذرت و شکر و شیر را با هم مخلوط کنید.

مخلوط را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود.

کمی غلیظ شد خامه و کره را اضافه کنید و هم بزنید.

در انتها حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید.

محلبی را در ظرف سرو ریخته تا خنک شده و سفت شود.

برای تهیه کارامل شکر را روی حرارت قرار داده تا ذوب شده سپس آب را اضافه کرده، شکر کاراملی سفت می شود ایرادی ندارد. فرصت دهید تا شکر کاملا آب شود.

نشاسته ذرت و آب را مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

بعد از کمی هم زدن کره را اضافه کنید واجازه دهید کمی غلیظ شود.

کارامل کمی غلیظ شده را روی محلبی بریزید.

روی محلبی را با پودر پسته و … تزیین کنید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن