آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان ها

آموزش نان برگر

نان برگر

ترجمه خانه کیک رز

مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
مخمر فوری ۷ گرم
ارد ۴۵۰ گرم
نمک دریا یک ق چ
شکر ۴۰ گرم
کره ۷۵ گرم
شیر ولرم ۲۴۰ میلی لیتر
آب ولرم ۵۰ گرم
کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه:

در کاسه ای شیر، آب، مخمر و شکر را ترکیب کنید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.

توجه کنید دمای اب و شیر نباید از ۳۵ درجه سانتی گراد بیشتر باشد چون باعث از بین رفتن مخمر می شود.


[ برای مشاهده ی ادامه ی این آموزش وارد شوید و یا ثبت نام کنید! ]

این نان ها برای مدت ۳ ماه در زیپ کیپ در فریزر قابل نگهداری است.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن