آموزش پخت ناننان ها

آموزش نان پلنگی

 

نان پلنگی

مواد لازم: 
خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری
آرد ۱قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
شیر ولرم۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۲عدد (یکی از زرده ها برای رومال نان)
شکر ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری 
کره آب شده ۱/۴پیمانه (من از روغن مایع استفاده کردم )
وانیل کمی

نمک کمی
آرد حدود۳۵۰گرم

طرز تهیه:

اول آرد و شکر و مایه خمیر را  در شیر ولرم بریزید و بگذارید ۱۰دقیقه بماند تا عمل آید.
 تخم مرغ و وانیل و کره و شکر را با نمک  هم بزنید و به مایه خمیر اضافه کنید.
کم کم آرد را داخل مواد بریزید.  مواد را به سه قسمت تقسیم کنید.

وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک سوم مواد پودر کاکائو بزنید و به یک سوم دیگه زعفران و هر سه خمیر را در سه ظرف جدا گانه قرار داده و  روی آن سلفون بکشید و بگذارید  ۱ ساعت استراحت کند.

(اگه بعد اضافه کردن زعفران خمیر هنوز چسبنده بود کمی ارد اضافه کنید و ورز دهید. همینطور در مورد خمیر سفید)

حالا از خمیر سفید ۶ تا چونه درست کنید و از خمیر شکلاتی هم ۶ تا چونه و از خمیر زعفرانی هم ۶ تا چونه درست کنید.
  خمیر شکلاتی را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر زعفرانی را بصورت استوانه در وسط خمیر شکلاتی قرار داده و خمیر شکلاتی را دورش رول کنید.
بعد خمیر سفید رو به صورت مستطیل باز کنید و خمیر شکلاتی با مغزی زعفران را وسطش بزارید و خمیر سفید را دورش رول کنید.
این کار را تا  اتمام  خمیر تکرار کنید.
کف قالب مستطیل خمیرها را به صورت ردیف اول ۳ تا ، ردیف دوم ۲ تا و ردیف سوم ۱ عدد خمیر قرار دهید.
روی آن را با زرده و زعفران  رومال کرده و کمی کنجد بپاشید .
نان را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود.

حتما داخل فر یک کاسه آب برای حفظ رطوبت نان قرار دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن