آموزش کیکشب یلداشیرینی خانگیکیککیک پزیکیک کافی شاپی

آموزش کیک کرامبل “رسپی مجله هنر آشپزی”

کیک کرامبل

مواد لازم برای کیک 
آرد قنادی ٢٠٠ گرم؛
كره همدمای محیط ١٦٠ گرم؛
تخم مرغ ٢ عدد؛
وانيل یک چهارم ق چ؛
بكينگ پودر ١ ق چ (منظور قاشق استاندارد با گنجایش پنج میلی لیتر)؛
ماست شیرین ١٥٠ گرم؛
پودر شكر یا شکر دانه ریز ١٠٠ گرم؛
نمك یک هشتم ق چ؛

مواد لازم برای كرامبل :
شكر قهوه اي ٥٠ گرم؛
گردو خرد شده ٥٠ گرم؛
بيسكويت پتی بور پودر شده ١٠٠ گرم (از ساقه طلایی نیز میتوانید استفاده کنید)؛
كره ذوب شده ٥٠ گرم؛
دارچين ٢ ق چ؛
پودر نسكافه ١ ق س؛

طرز تهيه کرامبل:

  1. همه مواد کرامبل به جز كره را مخلوط كنيد.
  2.  كره اب شده را اضافه كرده و هم بزنید تا همه مواد به كره آغشته شود.
  3. برای تهیه کیک، كره به دماي محيط رسيده را با پودر شکر به مدت دو دقيقه با همزن برقي بزنيد.
  4.  تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و براي هر تخم مرغ سي ثانيه با همزن بزنيد. با آخرین تخم مرغ وانيل را نیز اضافه كنيد.
  5. ماست را اضافه كنيد و فقط در حد مخلوط شدن با مواد هم بزنيد.
  6. آرد و بیكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و الك كنيد و در دو نوبت به مواد اضافه كنيد و با ليسك هم زده تا مواد يكدست شود. مایه اين كيك سفت است.
  7. كف قالب ۲۲ تا ۲۴ سانتی کمربندی (ترجیحا قالب ۲۲ سانتی) را كاغذ روغني قرار دهيد و روي كاغذ و ديواره ها را با روغن جدا كننده چرب كنيد.
  8. مقدار كمي از كرامبل اماده شده را کف قالب بريزيد.
  9. نصف مواد كيك را داخل قيف ریخته و روي کرامبل بریزید و با پالت صاف کنید.
  10. مقدار دیگری کرامبل روی مایه ریخته و با دست روي مواد كمي فشار دهيد.
  11. نيمه بعدي مواد كيك را داخل قيف بريزيد و روي مواد کرامبل، قيف بزنيد.
  12. بقيه مواد كرامبل را روي كيك به طور يكنواخت ریخته و با دست  کمی فشار دهيد تا به خمير كيك بچسبد.
  13. قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه طبقه وسط به مدت ٢٥ الي ٣٥ دقيقه قرار دهيد.
  14. قبل از خارج كردن كيك با يك سيخ چوبي وسط کیک را چک كنيد تا از مواد کیک به آن نچسبد.
  15. كيك پخته شده را از فر خارج كنيد و روي توري قرار دهيد تا كمي از حرارت اوليه ان كم شود. 
  16. قالب کمربندی را باز کنید و کیک را روي توري قرار دهيد تا كاملاً سرد شود.
  17. کیک را در ظرف مورد نظر قرار دهيد و روي آن را به دلخواه با پودر پسته و فندق تزيين كنيد.
                                                                                                                                                                      نکات:                                                                                                                                                   به جاي شكر قهوه اي از شكر سفيد هم مي توانيد استفاده كنيد
    گردو ها را مي توانيد پودر كنيد.
    اگر دوست دارید طعم نسکافه کمتر در کرامبل حس شود، مقدار آن را کم کنید.
    به جاي نسكافه از قهوه ترك نیز مي توانيد استفاده كنيد در اين صورت مقدار شكر را كمي اضافه كنيد تا مواد كرامبل تلخ نشود.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن