آموزش حلوا سنتیحلواحلوا مدرنکیک حلوا

حلوا بوتیکی پسته استاد گلاور

حلوای بوتیکی پسته استاد گلاور

مواد لازم:

پودر پسته یک پیمانه

آرد یک پیمانه

پودر قند یک پیمانه

روغن جامد یا کره یک دوم پیمانه (معادل 113 گرم کره)

پودر هل یک قاشق مرباخوری سرپر

 

طرز تهیه:

آرد را بیست دقیقه تفت داده تا خامی آن گرفته شود.

روغن یا کره را کم کم اضافه کرده تا حلوا نه شل باشد نه سفت. و مجددا 20 دقیقه تفت دهید.

از روی حرارت برداشته هل را اضافه کنید.

وقتی حلوا ازحرارت افتاد پودر پسته و پودر قند را اضافه و با نوک انگشت یکدست کنید.

مواد حلوا را در قالب سلیکونی ریخته و یکساعت در یخچال قرار دهید.

در نهایت روی آن را به دلخواه تزیین کنید.

پ.ن: من با گلیز تهیه شده در رسپی کیک هلو تزیین کردم.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن