آموزش دسرمجلسیپاناکوتادسر
		
	
	
دسر پاناکوتای وانیلی و شکلاتی

دسر پاناکوتای وانیلی و شکلاتی
پاناکوتا Panna cotta یکی از دسرهای ایتالیایی بوده که متشکل از خامه و ژلاتین است و به صورت تک نفره و در قالب های مختلف تهیه می شود. در تهیه ی این دسر می توان از انواع میوه ها و ژله ها، اسانس ها و افزودنی های طعم دار بهره جست.

مواد لازم:
آب سرد نصف پیمانه
         شیر 2 پیمانه
         شکر 8 قاشق سوپ خوری
         وانیل 1/2 قاشق چایخوری
         اسانس در صورت دلخواه چند قطره 
        خامه صبحانه 3 قاشق سوپ خوری
        پودر ژلاتین 18 گرم
طرز تهیه:
- شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(نباید جوش بیاید)
- پودر ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.
- شیر رو از روی حرارت برداشته و وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید.
- مواد را کنار گذاشته تا گرمای آن کم شود،سپس خامه را اضافه کنید. (ابتدا خامه رو با کمی از مایع دسر رقیق کرده سپس داخل مواد بریزید)
- مخلوط مواد را درون قالب ریخته و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
     نکته1: حتما وقتی مایع کمی خنک شد خامه رو اضافه کنید در غیراینصورت خامه  بریده و لخته خواهد شد.
     نکته 2: برای پاناکوتای شکلاتی دو تا سه قاشق غذاخوری پودر كاكائو رو با کمی آب جوش حل کنید، پس از خنک شدن به        دسر اضافه کنید.

 
					



