برانیز

طرز تهیه برانیز نوتلا شکلاتی کافی شاپی خوشمزه و خوش بافت

 امروز یکی از بهترین دستورهای برانیز شکلاتی که مخصوص کافی شاپ ها است و بافت عالی دارد را در رز کیک می بینید.

مواد لازم:

کره بدون نمک نرم شده ½ پیمانه
 شکر قهوه ای روشن ½ پیمانه
 تخم مرغ بزرگ 2 عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
ارد همه منظوره 1 پیمانه
نوتلا یا هر نوع کرم فندقی 1 پیمانه

  فندقی شکلاتی مانند Ferrero Rocher  دوازده عدد
نوتلا یا هر نوع کرم فندقی ¼ پیمانه

 

طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

یک قالب مربعی 20 در 20 را با اسپری نچسب اسپری کنید یا قالب را با فویل بپوشانید و در طرفین آن را به حالت آویزان بگذارید و فویل را با اسپری نچسب اسپری کنید.

در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن برقی، کره را بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
تخم مرغ ها را اضافه کنید؛ مخلوط کنید تا ترکیب شوند. 


در کاسه ای جداگانه نمک و آرد را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را داخل مخلوط کره و شکر بریزید و نوتلا را داخل آن بریزید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. 

  شکلات های فندقی را به چهار قسمت تقسیم کنید. 

مراقب باشید له نشوند و کنار بگذارید.

خمیر براونیز را  در قالب آماده شده بریزید و پخش کنید.
¼ فنجان رویه نوتلا را روی خمیر براونیز بریزید.

با استفاده از یک سیخ، خلال دندان یا چاقو، روی سطح نوتلا حرکت چرخشی ایجاد کنید.
براونی ها را با شکلات فندقی تزیین کنید و به آرامی داخل خمیر فشار دهید تا بچسبند.


قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه  در فر قرار دهید تا برانیز بپزد.

تا زمانی که لبه ها شروع به قهوه ای شدن کنند و خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.

قبل از برداشتن از قالب، براونیز را روی توری سیمی قرار داده تا خنک شده و شکلات فندقی ها دوباره سفت شوند.

 

برانیز را در یک ظرف در بسته در دمای  اتاق می توان نگه داشت، یا می توان آنها را تا 4 تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد. 

این براونی حتی بدون شکلات فندقی هم عالی است. یا می توان  بجای شکلات روی آن را با مقداری شکلات چیپسی یا فندق تست شده پوشاند.

براونی نوتلا همراه با بستنی خوشمزه است، براونی نوتلا را با کمی سس کارامل تزیین کنید و آن را با یک قاشق بستنی وانیلی میل کنید.

همچنین می توان به جای ¼ فنجان رویه نوتلا، کره بادام زمینی را جایگزین کنید.

اگر کره بادام زمینی به مدت 10-15 ثانیه در مایکروویو گرم شود، بهتر است. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن