آموزش پخت ناننان رمضاننان صبحانهنان ها

طرز تهیه نان کرمدار خوشمزه و خوش بافت

این نان از آموزش های خانم ادب عزیز بوده که در زیر آموزش آن را خواهید دید.

یکی از نان های بسیار خوشمزه که بافتی بسیار عالی دارد نان کرمدار است.

این نان بسیار سریع آماده شده و مطمئنا از مصرف آن راضی خواهید بود.

مواد لازم: 

آرد 500 گرم

شیر 224 گرم

نمک 10 گرم

خمیر مایه فوری 10 گرم

شکر 90 گرم

سفیده تخم مرغ یک عدد

کره 100 گرم

وانیل کمی

کرمفیل حدودا 400 گرم

خلال بادام مقداری

زرده تخم مرغ برای رومال

طرز تهیه:

آرد و نمک و شکر و مخمر و وانیل را با هم مخلوط کنید.

سفیده تخم مرغ را با کمی شیر را مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید.

بقیه شیر را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

کره را اضافه کنید و خوب ورز دهید. (دقت کنید بعد اضافه کردن کره خمیر چسبناک می شود اصلا آرد اضافه نکنید) ورز دهید خمیر نرم و لطیف می شود.

خمیر را چونه کنید و در ظرف چرب شده قرار دهید تا حجم بگیرد.

بعد از استراحت خمیر را روی سطح کار قرار داده و به دو قسمت تقسیم کنید. 

هر کدام را چونه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت دهید.

بعد از استراحت چونه ها را به قطر 30 سانتی متر باز کنید. و به صورتی که در شکل میبینید شکل دهید و اجازه دهید مجدد حجم بگیرد.

بعد از اینکه حجم گرفت، مجدد فضای خالی شده را شکل دهید و روی خمیر را رومال کنید و  داخل قیف کرمفیل ریخته و فضای خالی را با کرمفیل پر کنید و روی خمیر بادام بپاشید.

خمیر نان را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید.

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن