آموزش پخت نانپخت نان در خانهنان رمضاننان ها

نان شیرمال رمضان

نان شیرمال رمضان

موادلازم:

روغن مایع یک پیمانه
ماست یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
خمیرمایه ۲ ق غ
آرد ۶ تا ۷ پیمانه (تا زمانیکه به دست نچسبد)

مواد رومال:
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یا خامه یک قاشق سوپ خوری
عسل یک ق چ
زعفران مقداری

طرز تهیه:

خمیر مایه را با نصف شیر ولرم ویک ق چ شکر مخلوط کرده تا به عمل آید.

درظرفی تخم مرغ و روغن و شکر وکمی نمک را با همزن 1دقیقه بزنید.
بعدماست را اضافه کرده ویک دقیقه باز مخلوط کنید.
باقی شیر را اضافه کرده ویک دقیقه دیگر هم بزنید.

سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و آرد الک شده را اضافه کنید تا زمانیکه خمیر بدست نچسبد

خمیر را در جای گرم ۲ ساعت استراحت داده تا حجم آن دو برابر شود.

 

بعد از استراحت خمیر را به شکل دلخواه در اورده 20دقیقه استراحت دهید.سپس روی آن را رومال کنید.

برای رومال زرده تخم مرغ را با یک قاشق چای خوری عسل و کمی زعفران و خامه یا شیر مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و در انتها برای طلایی شدن روی نان میتوان چند ثانیه گریل کرد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن