آموزش پخت نان

طرز تهیه نان بریوش فرانسوی با کرم پاتیسیر

بریوش یک نان فرانسوی است که بسیار خوشمزه و خوش بافت بوده و طرفداران زیادی دارد.

این نان هم به صورت ساده و هم پرشده با انواع کرم ها به عنوان وعده صبحانه و عصرانه مصرف می شود.

بریوش بسیار بافت نرمی داشته و به مدت دو روز در کیسه پلاستیکی نرم باقی خواهد ماند.

اگر پخت نان را دوست دارید حتما این نان را امتحان کنید.

       

مواد لازم:

 آرد 500 گرم
شکر 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد 
 خامه (30 درصد چربی) 200 گرم
روغن مایع 40 گرم
 وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
 مخمر خشک 7 گرم
 نمک 8 گرم
شیر 50 گرم

کرم پاتیسیر

 تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم 
شیر 225 گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
کره 50 گرم
 وانیل مایع 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه بریوش:

خمیر مایه را داخل شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا عمل آید.

اگر از سلامت خمیرمایه مطمئنید، به طور مستقیم در آرد بریزید.

در ظرفی آرد، شکر و نمک را بریزید. 

وسط مخلوط آرد را خالی کرده و مخلوط خامه، وانیل، روغن، تخم مرغ و مخلوط خمیرمایه و شیر را اضافه کنید.

مواد را کاملا با هم مخلوط کرده تا خمیر تمیزی به دست آید.

می توانید خمیر را چند دقیقه با سرعت دو همزن، هم بزنید تا خمیر یکدستی ایجاد شود.

داخل کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را که به صورت چونه درآوردید داخل ظرف قرار داده و به مدت یک تا دو ساعت در جای گرم بگذارید تا دو برابر شود.

طرز تهیه کرم پاتیسیر:

 شیر را گرم کنید.

تخم مرغ ها را با شکر با همزن بزنید. سپس وانیل و نشاسته ذرت را داخل آن بریزید.

نیمی از شیر داغ را داخل آن بریزید و به قابلمه منتقل کنید.

تابه را روی حرارت قرار داده و هم بزنید. کرم باید غلیظ شود.

وقتی کرم شروع به حباب زدن کرد، حرارت را کم کنید و 3 دقیقه به پخت ادامه دهید. این مرحله بسیار مهم است. کره را اضافه کنید و هم بزنید.

کرم را در یک ظرف شیشه ای ریخته و روی آن را بپوشانید.

پس از دو برابر شدن حجم خمیر، با دست آن را فشار داده تا هوای داخل خمیر خارج شود.

سپس دو چانه از خمیر جدا کنید و روی آن را بپو شانید تا ده دقیقه بماند.

سپس خمیر را رول کنید و از رول ها مقدار 54 گرم برش زده و چانه کنید .

چانه ها را  با کف دست کمی صاف کنید و یک قاشق چایخوری کرم پاتیسیر اضافه کنید. خمیر را با فشار دادن انتهای آن ببندید و دوباره چانه کنید (عکس زیر را ببینید).

هر چانه را در یک قالب به طول 28 سانتی متر و عرض 22 سانتی متر قرار دهید.

کف قالب را روغن بزنید.

می توانید از قالب گرد هم استفاده کنید.

روی قالب را با یک پارچه تمیز بپوشانید و دوباره به مدت 1 ساعت در جای گرم بگذارید.

 فر را از قبل روی حرارت  175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 روی بریوش را با کمی شیر رومال کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید. 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن