آموزش پخت نانآموزش شیرینیپخت نان در خانهشیرینی خانگی

آموزش نان شیرین مکزیکی

نان  شیرین مکزیکی

مواد لازم برای خمیر نان :

آرد نان : 210 گرم 

آرد ساده : 56 گرم

پودر شیر خشک : 40 گرم 

پودر قند : 42 گرم

نمک : نصف قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری: 2 قاشق چایخوری 

تخم مرغ: نصف یک تخم مرغ کامل 30 گرم 

آب ولرم : 85 گرم

کره نرم : 22 گرم 

85 گرم از خمیر ROUX 

مواد لازم برای مایه ROUX :

آب : 125 گرم 

آرد ساده : 25 گرم 

مواد لازم برای مغزی نان :

کره نرم: 100 گرم 

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

شکر قهوه ای 35 گرم 

مواد لازم برای رویه نان :

کره نرم: 50 گرم 

40 گرم شکر

تخم مرغ : نصف یک تخم مرغ تقریبا 30 گرم 

نسکافه 1 قاشق چایخوری 

آب جوش 1 قاشق چای خوری

یک دوم قاشق چایخوری دارچین 

آرد ساده : 50 گرم 

طرز تهیه : 

  1. اول مایه ROUX را آماده کنید.
  2. آرد و آب را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید.
  3. مایه را از روی حرارت برداشته و رویش را بپوشانید و اجازه دهید سرد شود.
  4. برای خمیر نان ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و اجازه دهید تا عمل آید.
  5. کره،نمک،شیر خشک، تخم مرغ ،پودر قند و خمیر ROUX را با هم  مخلوط کنید.
  6. خمیر مایه عمل امده را اضافه کنید.
  7. آردها رو با هم مخلوط و کم کم به مواد فوق بیافزاید تا وقتی که خمیر در کاسه جمع شود .
  8. خمیر را در سطح ارد پاشی شده به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر لطیفی بدست آید. 
  9. خمیر را در ظرف چرب شده که گنجایش دو برابر حجم خمیر را داشته باشد گذاشته و روی آن را بپوشانید.
  10. خمیر را به مدت 40 دقیقه  استراحت داده تا تقریبا به دو برابر حجم خود برسد.
  11. برای تهیه مواد میانی کره، شکر قهوه ای و وانیل را با هم مخلوط  کرده و با همزن زده تا کاملا مایه لطیف و یکدست شود.
  12.  مایه را در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.
  13. بعد از سرد شدن، مایه میانی را وزن کرده و هشت گلوله مساوی از مایه میانی تهیه کنید.
  14. بعد از 40 دقیقه استراحت و خواباندن پف خمیر، خمیر را به هشت چانه مساوی تقسیم کنید.
  15. هر چانه را با وردنه باز کنید و بین هر چانه از مایه میانی گلوله شده قرار دهید و دور خمیر را جمع کرده و مجدد خمیر را گرد کنید.
  16. خمیرها گلوله شده را در سینی چرب و آرد پاشی شده گذاشته و رویشان را پوشانده تا 40 دقیقه دیگر استراحت کند. 
  17. برای تهیه مواد رویه نان،کره + شکر را با همزن زده تا کرم مانند شود.
  18.  تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
  19.  نسکافه و دارچین را اضافه کمی هم بزنید .
  20. درانتها آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست و نسبتا سفتی به دست آید.
  21. مایه فوق را در قیف نایلونی ریخته نوک آنرا به اندازه نیم سانت بگیرید.
  22. روی هر چانه خمیر را از این مایه به صورت مارپیچ با فاصله ی کم بریزید.
  23. سینی حاوی چانه ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید. 

 

 

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن