آموزش شیرینیآموزش کیکچیزکیککیک پزی

چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی

چیزکیک سیب و کارامل مجله هنر آشپزی

این چیزکیک یه مقدار سنگین هست. با نصف مواد  قالب 20 در 20 مناسب بوده و برای پذیرایی از 4 نفر کافی است.

مواد لازم برای لایه زیرین:

شکر قهوه ای نصف پیمانه؛

آرد 2 پیمانه:

کره نرم 225 گرم (می توان از مارگارین استفاده کرد)؛

مواد میانی:

پنیر ماسکارپونه 400 گرم؛

شکر سه چهارم پیمانه؛

تخم مرغ 3 عدد؛

وانیل یک هشتم ق چ؛

سیب زرد 3 عدد متوسط نگینی خرد شده؛

شکر 2 ق س؛

دارچین نصف ق چ؛

جوز هندی نوک ق چ؛

مواد رویه:

شکر قهوه ای 1 پیمانه؛

آرد 1 پیمانه؛

جو پرک نصف پیمانه ( جو پرک فوری نیز قابل استفاده است) ؛

کره 125 گرم

سس کارامل (به دلخواه برای تزیین روی چیزکیک)

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم کنید. کف یک قالب 20 در 30 را با فویل بپوشانید به طوری که فویل از دیواره قالب بیرون بزند تا بعدا به راحتی بتوانید آن را بلند کنید و چیزکیک را در ظرف سرو قرار دهید.

برای تهیه لایه زیرین، شکر قهوه ای و آرد را با هم مخلوط کنید.

سپس کره خنک و کمی نرم را با چنگال یا چنگک فلزی به خورد ارد و شکر قهوه ای بدهید.

مواد را توی قالب به طور یکنواخت پخش و فشرده کنید.

قالب را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه رنگ روی آن قهوه ای روشن شود، در فر قرار دهید.

 

طرز تهیه لایه میانی:

در طی مدت پخت لایه زیرین، پنیر و سه چهارم پیمانه شکر را با همزن با سرعت متوسط بزنید تا صاف و یکدست شود.

تخم مرغها را یکی یکی بیفزایید و وانیل را نیز اضافه کنید.

سپس قالب را از فر دراورید و همانطور که گرم است، این مواد را روی آن بریزید و پخش کنید.

در یک کاسه، سیب نگینی خرد شده و 2 ق س شکر و دارچین و جوز هندی را مخلوط کنید.

سپس قاشق قاشق مخلوط سیب را روی لایه میانی بریزید و به طور مساوی روی آن پخش کنید.

 

طرز تهیه مواد رویه:

شکر قهوه ای، آرد، جو پرک و کره را در ظرفی مخلوط کنید.

سپس این مواد را روی سیب ها بپاشید و قالب را برای 40 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا رویه چیزکیک، کمی قهوه ای شود.

دقت کنید که لایه زیرین نسوزد. سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، آن را برش دهید. در صورت دلخواه روی آن سس کارامل بریزید.

برای تهیه سس کارامل اینجا کلیک کنید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن