آموزش دسرمجلسیدسر

آموزش محلبی | پودینگ شیر خاورمیانه

طرز تهیه محلبی (محلبی) با استفاده از نشاسته ذرت یا آرد برنج

درست کردن این دسر خیلی راحته و هر کسی میتونه درست کنه.

شما دو گزینه دارید؛ می توانید آن را با استفاده از نشاسته ذرت یا آرد برنج بر اساس سلیقه ی خود درست کنید.

 با نشاسته ذرت قوام یکدستی دارید، در حالی که با آرد برنج بافتی شبیه شیربرنج دارد .

محلبی یک پودینگ شیرین است که هر اسانسی را که بخواهید می توانید به آن اضافه کنید.

به طور سنتی از  پودرهل استفاده می کنیم و روی آن را با پودر دارچین تزیین می کنیم.

با این حال می توانید از گلاب یااسانس پرتقال نیز استفاده کنید.

حتی می توانید پوره میوه مانند انبه یا زردآلو را روی آن اضافه کنید.

محلبی یک دسر کلاسیک است، بنابراین ما اغلب آن را در مجالس و مهمانی های شام سرو می کنیم، به خصوص در ماه رمضان و عید.

از آنجایی که این یک دسر خنک است، برای مهمانی های شام بسیار مناسب است.

 می توانید آن را با پسته یا ترکیبی از مغزها تزیین کنید.

همچنین می توانید از نارگیل یا کشمش رنده شده روی آن استفاده کنید یا حتی روی آن را با دارچین بپاشید.

مواد لازم

شیر کامل 4 فنجان یا 1 لیتر 
 نشاسته ذرت 7 قاشق غذاخوری یا آرد برنج  12 قاشق غذاخوری

 شکر یه چهارم تا یک پیمانه بر حسب سلیقه
 خامه فرم گرفتهیک پیمانه (اگر نمی خواهید آن را اضافه کنید، با 1 پیمانه شیر جایگزین کنید)
 هل پودر شده  1.5 قاشق چایخوری یا  اسانس پرتقال 1 قاشق غذاخوری یا  گلاب 1 قاشق غذاخوری

پسته برای تزیین یا هر آجیل دیگر، نارگیل رنده شده، کشمش

در قابلمه ای شیر، خامه، شکر و نشاسته ذرت/آرد برنج را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 10 دقیقه مدام هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند.
حرارت را کم کنید و چند دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود و به قوام پودینگ برسد.

از روی حرارت بردارید و اسانس دلخواه (هل، اسانس پرتقال یا گلاب) را اضافه کنید.
در ظرف های کوچک دسر بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
وقتی آماده سرو شد، با آجیل، نارگیل و/یا کشمش تزیین کنید و لذت ببرید.

 

 

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن