آموزش کیککیک پزی

طرز تهیه “کیک پنیری” با بافت و طعمی فوق العاده

طرز تهیه “کیک پنیری” با بافت و طعمی فوق العاده

مواد لازم

پنیر ماسکارپونه 200 گرم
مارگارین 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 300 گرم
ارد 300 گرم
بکینگ پودر 2 ق چای خوری
وانیل یک چهارم ق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش مقداری

طرز تهیه:

  1. مارگارین و پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی زده تا مقداری نرم شود.
  2. شکر را افزوده، به مدت یک دقیقه هم زده تا به  رنگ کرم در آید و کشدار شود.
  3. تخم مرغ ها دانه به دانه اضافه شده و پس از افزودن هر یک به مدت یک دقیقه هم زده شود.
  4. وانیل و رنده ی پوست لیمو اضافه شود.
  5. مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده، به مواد اضافه شده و با لیسک فولد شود. مایع کیک غلیظ می باشد.
  6. قالب 25 سانت را چرب کرده،کف قالب کاغذ روغنی قرارداده، مایع را داخل قالب ریخته، چند بار روی زمین کوبیده تا سطح مواد یکنواخت شود. سپس در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت پخت گردد.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن