آموزش کیککیککیک پزیکیک شیفون موکاکیک شیفون وانیلی

آموزش کیک شیفون کاربردی بدون جدا کردن زرده و سفیده

کیک شیفون بدون جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ

مواد لازم:
۴عدد تخم مرغ متوسط
۱ پیمانه شکر دانه ریز یا ۲۲۰ گرم
سه چهارم پیمانه شیر یا آب یا آب پرتقال یا ۱۸۰ میلی لیتر
روغن مایع یک چهارم پیمانه یا ۶۰میلی لیتر
۱ قاشق سوپخوری بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری وانیل
۳۰۰ گرم آرد سفید

🔴برای کیک با طعم موکا ۲ قاشق سوپخوری نسکافه گلد را به مایعات دستور اضافه کنید

🔴برای کیک با طعم شکلاتی ۴۰ تا ۵۰ گرم از آرد کم کرده و به مایعات دستور اضافه کنید

🔴برای کیک با طعم پرتقال از آب پرتقال طبیعی استفاده کرده و وانیل دستور را حذف و از پوست رنده شده به همان میزان پرتقال آب گرفته شده به مایه کیک اضافه کنید

🔴 بافت کیک با شیر لطیف تر و سفید تر و با آب منسجم تر است

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا حجیم و کشدار و سفید شود .

(من کیک را با طعم ‌نسکافه درست کردم) نسکافه را داخل شیر یا آب بریزید هم بزنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و کمی هم بزنید .

روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید .
آرد ، بکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره با لیستک یا با چند ثانیه با همزن برقی هم بزنید.

مایه کیک را داخل قالب گرد ۲۰ سانتی با ارتفاع ۹ سانت یا در دو عدد قالب ۲۰ سانتی با ارتفاع ۵ سانت که تهش کاغذ روغنی انداخته و خیلی کم چرب کرده اید بریزید و داخل فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده بپزید .

🔴مدت پخت برای کیک شیفون در یک قالب حدودا ۶۰ دقیقه و در دو قالب حدودا ۳۵ دقیقه هست

🔴 کیک را قبل بیرون آوردن از فر ۵ دقیقه در فر خاموش قرار دهید تا شوک حرارتی باعث خوابیدن پف کیک نشود

🔴کیک را بعد از کمی خنک شدن در قالب دور کیک را با پالت جدا کرده و کیک را روی توری سیمی برگردانده تا کاملا خنک شود

🔴اگر قصد تزیین کیک را دارید میتوانید کیک را از یک روز قبل هم درست کنید و لایه کنید و دوباره به همان قالبی که پختین برگردانده دستمال نخی روی کیک کشیده و در یخچال نگهدارید تا کیک خشک نشود روی کیک نایلون نکشید چون باعث بخار و چسبندگی کیک میشود .

🔴این مقدار کیک با پوشش خامه برای ۱۲ تا ۱۴ نفر کافیست

🔴در صورت یک و نیم برابر کردن مواد یعنی ۶ تخم مرغ بقیه مواد مقادیر به اینصورت است
شکر ۲۷۰ گرم
شیر یا آب ۲۷۰میلی لیتر یا یک پیمانه +یک چهارم پیمانه پر
روغن مایع ۱۰۰ میلی لیتر یا یک چهارم پیمانه +یک هشتم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری +یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری +یک چهارم قاشق چایخوری

آرد ۴۵۰ گرم

🔴در صورت یک و نیم برابر کردن مواد کیک قالب ۲۳ تا ۲۴ سانت با ارتفاع ۹ سانت انتخاب کنید یا دو قالب ۲۳ سانت با ارتفاع ۵ سانت

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن