آموزش کیککیک پزیکیک شکلاتیکیک عصرانهکیک کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با طعم فوق العاده

کیک خیس شکلاتی

مواد لازم:

شکر یک و نیم پیمانه
روغن یک پیمانه
 آرد 2 پیمانه
 شیر یک و نیم پیمانه
 تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل نوک چاقو
پودر کاکائو  50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه :

آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را با همزن بزنید.

 یک لیوان از این مایع  را بردارید و کنار بگذارید.

 تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید.

در نهایت مخلوط ارد را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

ظرف مورد نظر را چرب کنید و ارد بپاشید و مواد را در آن بریزید.

قالب را در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار دهید.

بعد از پختن کیک و در آوردن از فر یک لیوان باقی مانده از سس را روی کیک ریخته و اجازه دهید خنک شود.

سپس از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.

می توانید روی کار را با شکلات بن ماری شده تزیین کنید.

اگر پودر کاکائوی شما تلخ است میزان آن را تا 40 گرم کاهش دهید.

برچسب ها

رز

اگر کار کردن یک نفر از روی علاقه باشد و اجباری وجود نداشته باشد، همه‌ی کارها از روی اعتقاد قلبی انجام خواهند شد."آلبرت انیشتین" رز هستم. عاشق هنر و آشپزی. اینجا هستم تا تجربیات و ترجمه های دنیای شیرین آشپزی رو باهاتون به اشتراک بزارم. خوشحال میشم نظراتتون رو با من در میان بگذارید.

نوشته های مشابه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن